Rd. 2 Glen Helen - Lucas Oil MX Nationals

no rules!

Moderators: bigwave, AirMail, pillow

MXerDW
Posts: 588
Joined: Sun Sep 26, 2004 9:58 pm

Rd. 2 Glen Helen - Lucas Oil MX Nationals

Postby MXerDW » Fri May 27, 2016 12:02 pm

Image
Image

Injury Report: Glen Helen

Pro Motocross Live page
Direct Live Stream

Live Timing & Scoring
Mobile Live Timing & Scoring

Glen Helen Results
Archive Results
The Vault RacerX 40 Years of American MX & SX Results

One Lap - Broc Tickle

Glen Helen Animated Track Map

Image

Saturday
7 am - 2 pm Will Call
7:45 am Mandatory Riders Meeting
8 am Chapel Service
8:30 am - 8:45 am 250 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:50 am - 9:05 am 250 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:05 am - 9:15 am Track Maintenance
9:15 am - 9:30 am 450 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:35 am - 9:50 am 450 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:55 am - 10:05 am Track Maintenance
10:05 am - 10:20 am 250 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
10:25 am - 10:40 am 250 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
10:40 am - 10:50 am Track Maintenance
10:50 am - 11:05 am 450 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
11:10 am - 11:25 am 450 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
11:25 am - 11:35 am Track Maintenance
11:35 am - 11:50 am 250 Consolation Race
11:50 am - 12:05 pm 450 Consolation Race
2:05 pm - 12:45 pm Intermission/Track Maintenance

12:25 pm - 1 pm Opening Ceremonies
1 pm - 1:10 pm 250 Class Sight Lap
1:10 pm - 1:45 pm 250 Class Moto #1
1:45 pm - 2 pm Podium Interviews
2 pm - 2:10 pm 450 Class Sight Lap
2:10 pm - 2:45 pm 450 Class Moto #1
2:45 pm - 3 pm Podium Interviews
3 pm - 3:10 pm 250 Class Sight Lap
3:10 pm - 3:45 pm 250 Class Moto #2
3:45 pm - 4 pm 250 Winners Circle
4 pm - 4:10 pm 450 Class Sight Lap
4:10 pm - 4:45 pm 450 Class Moto #2
4:45 pm - 5 pm 450 Winners Circle
5 pm - 5:30 pm Press Conference
Image

Return to “motoRcross chat:”

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot]