Rd 10 - Unadilla MX Nationals

no rules!

Moderators: bigwave, AirMail, pillow

MXerDW
Posts: 570
Joined: Sun Sep 26, 2004 9:58 pm

Rd 10 - Unadilla MX Nationals

Postby MXerDW » Fri Aug 11, 2017 7:34 am

Image

Injury Report: Unadilla

NBC Sports Gold sign-up page
NBC Sports Gold Live Stream Links

Live Timing & Scoring
Mobile Live Timing & Scoring

Unadilla Results
Archive Results

One Lap - Phil Nicoletti

Animated Unadilla Track Map

Image

Saturday
7 am - 2 pm Will Call
7:30 am Mandatory Riders Meeting
7:45 am Chapel Service
8:15 am - 8:30 am 450 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:35 am - 8:50 am 450 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:50 am - 9 am Track Maintenance
9 am - 9:15 am 250 Class Practice Grp A - 15 minute 5 Free/10 Timed
9:20 am - 9:35 am 250 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:35 am - 9:50 am Track Maintenance
9:45 am - 9:50 am 450 Class Grp B Start Practice - 5 minutes
9:50 am - 10:05 am 450 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
10:10 am - 10:15 am 450 Class Grp A Start Practice - 5 minutes
10:15 am - 10:30 am 450 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
10:30 am - 10:45 am Track Maintenance
10:40 am - 10:45 am 250 Class Grp A Start Practice - 5 minutes
10:45 am - 11 am 250 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
11:05 am - 11:10 am 250 Class Grp B Start Practice - 5 minutes
11:10 am - 11:25 am 250 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
11:25 am - 11:35 am Track Maintenance
11:35 am - 11:50 am 450 Consolation Race
11:55 am - 12:10 pm 250 Consolation Race
12:10 pm - 12:45 pm Intermission/Track Maintenance

12:25 pm - 1 pm Opening Ceremonies
1 pm - 1:10 pm 450 Class Sight Lap
1:10 pm - 1:45 pm 450 Class Moto #1
1:45 pm - 2 pm Podium Interviews
2 pm - 2:10 pm 250 Class Sight Lap
2:10 pm - 2:45 pm 250 Class Moto #1
2:45 pm - 3 pm Podium Interviews
3:30 pm - 3:40 pm 450 Class Sight Lap
3:40 pm - 4:15 pm 450 Class Moto #2
4:15 pm - 4:30 pm 450 Winners Circle
4:30 pm - 4:40 pm 250 Class Sight Lap
4:40 pm - 5:15 pm 250 Class Moto #2
5:15 pm - 5:30 pm 250 Winners Circle
5:30 pm - 6 pm Press Conference
Image

Return to “motoRcross chat:”

Who is online

Registered users: Baidu [Spider], Google [Bot], Majestic-12 [Bot]